Съвместно с Министерство на Образованието, Младежта и Науката, Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Столична Община тази година Сдружение „Професионален форум за образованието” и Фондация “Спорт без Граници” организират VIII “Фестивал на Българското Образование”.

Фестивалът бе открит на 25 Април 2013г. със шествие на училищните знамена от Музея „Земята и хората” през Моста на Влюбените до Националния Дворец на Културата, където до 27 април 2013г.  бе представена дейността на повече от 70 образователни институции и спортни организации. В рамките на три дни бяха организирани различни игри с награди и демонстрации, които по атрактивен начин представиха различните видове извънучилищни дейности и спорт.

За втора поредна година, младите изпълнители от Училище за певци “D Stars” са поканени да изявят музикалните си таланти на откритата сцена на фестивала. На сцената на фестивала на 27.04.2013 г. се появиха Шани, Вики, Дана, Йоана и Асен и обраха заслужено овациите на публиката.This article will be soon translated into English.

Please excuse us for the inconvenience.