Победител от третата майска седмица на радиоконкурса за деца-изпълнители  „Щуротека в ефира” е 7-годишната Теа Николова от София.
Очаквайте финалния кръг на класацията за солисти до 8-годишна възраст в  предаването „Щуротека в ефира ” на 25 май 2014 г. от 10 часа по програма  „Христо Ботев”.

Теа Николова е от София, на 7 години и половина. Като повечето свои  връстници, тя обича да кара колело, обича игрите навън с приятели, лятото и  морето. Не й е скучно и през зимата, когато се учи да кара ски и много се забавлява.
Това, което я отличава от приятелите й обаче, е че много обича да пее. Веднъж открили тази нейна страст, родителите на Теа я записват в училище за певци D Stars, където тя плахо започва уроците си по вокална техника, актьорско майсторство, музикална теория и пиано.
Сега, само година след първият й урок с вокалния педагог Даниела Станкова, Теа е далеч по-уверена, по-спокойна и все така запалена по музиката. За участието си в „Щуротека в ефира” за първи път влиза в звукозаписно студио.