В хладния, но слънчев неделен следобяд на 24.02.2013г., Клуб Студио 5 се напълни с гости, дошли да чуят първата по рода си продукция за глас и пиано на артист-изпълнителите от Училище за певци „D Stars“. Една от целите, заложени в учебната програма на Училище за певци „D Stars” е нашите възпитаници да се докоснат до истинската същност на музикалното изкуство, като имат възможността да работят с живи инструменти и с професионални музиканти. Заедно с джаз пианиста Калин Жечев, младите таланти усърдно подготвиха един различен концерт за пиано и глас.

В необикновения концерт, всеки от артистите показа качествата си, като изпълни песен по свой избор, пречупена през собствена музикална призма. Освен пианиста Калин Жечев, на сцената, да подкрепят изпълнителите като бек вокали, се качиха и Весела Морова, Любомир Ангелов и Марина Драгомирецкая.

Концертът беше й своеобразна промоция на песента „Луда нощ” – “Wake me up before you go” изпълнена от Златина Тодорова със специално адаптирания за нея текст на български език от Любомир Ангелов. Поднесена по този начин, това изпълнение тайно загатва за престоящия й съвсем скоро проект за цял букет от световноизвестни парчета на български език. Снимки от събитието можете да видите тук.This article will be soon translated into English.

Please excuse us for the inconvenience.