Индивидуални музикални  уроци

Нашите ученици стартират обучението си с основни уроци по вокално майсторство, китара, пиано.

Работят с корепетитор и музиканти на живо. Те имат възможността да изучават по-задълбочено и актьорско майсторство, танцово изкуство, теория на музикалните елементи, хармония, вокални ансамбли, анализ, сценична реч и правоговор, дикция.

 

уроци по пеене

Всеки може да бъде страхотен певец с нашия метод.
   Използвайки патентовани упражнения и техники за укрепване на гласа, ние ще разширим обхвата на вашия глас. Ще ви дадем максимална гласова сила, като ви обучим на правилен контрол на дишането. 
   Разработете свой собствен характерен стил, като изучавате популярни песни, вариращи от джаз, поп и рок. Ще разберем как да постигнете стила на пеене на любимите си изпълнители! Научете стила на различни БГ  изпълнители и още Адел, Ела Фицджералд, Фреди Меркюри и други 
Уроци по пиано за начинаещи инаптреднали София

уроци по пиано

Тези клас е както за напреднали, така и за начинаещи.

Всички, които биха искали да надградят репертоара си от страхотни класически пиеси, но нямат време и желания да учат по”трудния” начин. Вместо старателно да научавате сложни ноти наизуст, вие ще се научите как да разделяте фрагмент от класическа музика, такт по такт, секция по секция и да разберете как всичко се съчетава в композиция: от музикалната „форма“ – отделни секции и подсекции – към основната структура на акорда, визуални улики, модели и повторения.

Така че не само се научавате как да свирите – парчетата, но и РАЗБИРАТЕ какво свирите и това го прави толкова по-лесно за запаметяване и изпълнение.

Уроци по китара за начинаещии напреднали София

Уроци по китара

Ние ще ви научим на правилните техники и упражнения, които да включите в свиренето на китара, така че да започнете да създавате правилните навици за свирене на китара. 

Нашите уроци по китара са предназначени за всички с начинаещо, средно и напреднало ниво, намиращи пропуск в знанията си.

работно време

Пон. - Пет. : 10:00 - 20:00

Съб. - Нед. : 12:00 - 18:00

адрес

бул. „Витоша“ 25, 1000 Център, София

Email

dstarsschool@gmail.com

телефон