Музиката и приятелите!

Началото на новия сезон стартирахме със самостоятелен концерт-подарък на  Aсен Михов. Концерта  представи възможност за реализация на човек със специфични потребности в реална среда.  Показа как  изкуството помага за  неговото интегриране в обществото. По случай неговия 23-ти рожден ден група музиканти, приятели и семейството на Асен изпълниха залата на  РКИЦ със звуците на популярната българска и  руска музика! Заедно с Асен на сцената се качиха и група „Грамофон“, Трио „Ы“ , актрисата и певица Ралица  Ковачева-  Бежан и негови колеги от Училище за певци „D Stars“Теа Николова и Иван Касапов. Асен Михов- вокал                                                                                      Калин Жечев – пиано Джаред Катуур – китара Евден Димитров –бас китара Лазар Бенов – ударни  Божидар Стоичков – перкусии За да се насладите на повече фото и видео материали можете да посетите нашата фейсбук страница!

 4 Bells feat. Kalin Jechev

 Хармония и уют – това усеща слушателят, когато се докосне до съвместното звучене на кадифените гласове  на джаз певиците Весела Морова и Марина Драгомирецкая, бляскавия сопран на Елеонора Лонтова и топлия  басов тембър на Кирил Петров, в прекрасна комбинация с пианото на Калин Жечев. А ако освен слушател е и  зрител, със сигурност ще усети и страстта и удоволствието от съвместната им работа.

4 Bells feat. Kalin Jechev e проект-предизвикателство, съчетаващ в себе си многогласно пеене и специално  написани аранжименти за проекта, поднесени по един наистина запомнящ се начин.  В програмата могат да бъдат разпознати едни от най-полулярните коледни мелодии, сред които Jingle bells,  Have yourself a Merry little Christmas, Last Christmas, Let it snow, Jingle bell rock, White Christmas, Winter  wonderland и др.

Коледна продукция!

Ако обичате да слушате хубава музика с чаша ароматен чай или кафе, ако сте любопитни как се отглежда и развива музикален талант ЗАПОВЯДАЙТЕ на 20.12.2014 г. от 11:00 ч. в Club Studio 5.

Училище за певци “D Stars” има удоволствието да ви покани на Коледна продукция. За първи път на сцената на Club Studio 5 ще се качат и новото попълнение артисти от филиала на “D Stars” към Училищен комплекс „АЗБУКИ“.  В програмата ще чуете популярни хитове от българската и световната музикална сцена. Ще се насладите и на традиционни коледни песни. За да подкрепят всички таланти и да оцветят с инструментите си тази прекрасна съботна колаборация ще имате възможност да чуете и музикантите: Калин Жечев – пиано Джаред Катуур – китари Божидар Стоичков – перкусии

Акустично през март!

Продукция!

Заповядайте да посрещнем първия пролетен ден в „Галерия Антракт“ заедно с нашите пораснали таланти от „Училище за певци D Stars”. В навечерието на сезона на любовта ще имате удоволствието да се насладите на нежните акустични звуци от китарата на Васил Василев и кахона на Божидар Стоичков, а красивите вокали на нашите ученици, ще ви потопят в пролетта. В програмата ще чуете песни от световната поп и джаз сцена.

Малки и Големи!

Продукция на Училище за певци “D Stars”!

Малките и Големите артисти от Училище за певци “D Stars” обединяват своя талант и чар в една неочаквано добра комбинация! Заповядайте! Ще имате удоволствието да се насладите на техните дуетни изпълнения! В програмата ще чуете джаз стандарти и популярни парчета от българската и световната музикална съкровищница! На сцена заедно с тях ще се качат музикантите: Симеон Желязков – пиано Васил Василев – китара Петър Мирчев – бас китара Божидар Стоичков – ударни 27.05.2015г., 18:30ч. в клуб Studio 5, НДК вход А3, гр. София

 “Песните на 90-те”

Продукция!

Court House Club и големите таланти от Училище за певци “D Stars” откриха летния сезон с музикална вечер посветена на българската и световна сцена с песни покорили класациите през 90-те години на миналия век! Музикантите, които партнираха на нашите вокалисти са: Васил Василев – китара, Петър Мирчев – бас китара, Лазар Бенов – кахон. Специален гост-музикант: Денис Гоев – тромпет. 23.07.2015г./ Court House Club, / София

Star Camp 2015!

Летен лагер за талантливи деца!

За втора поредна година Star Camp представи пред себе си задачата да открие, развие и реализира млади таланти в областта на сценичните изкуства. В творческа среда сред природата, подобри и доразви заложбите на всяко дете. Чрез групови и индивидуални занимания установи силните страни и подпомогна изграждането на цялостното артистично представяне на сцена. Лагерната обстановка подобри усещането за колективна работа и екипност. Съчетахме работата със забавлението! По традиция на лагера на 22.07.2015г. в пиано-бар “Камино” се проведе заключителният концерт-спектакъл на участниците от Star Camp – Летен лагер за талантливи деца. Публиката имаше удоволствието да се наслади на младите таланти, които за 10 дни успяха да усвоят и съчетаят вокалната техника с актьорското майсторство, украсени с магията на танца! За да се насладите на повече фото и видео материали, можете да посетите нашата фейсбук станица Star Camp – Летен лагер за талантливи деца.