Star Camp 2017

“Малки фантазии за МАЛКИЯТ ПРИНЦ”

Детски мюзикъл по мотиви на А.С.Екзюпери За края на учебната година, традиционно се проведе лятната академия за талантливи деца. Тази година задачата беше мюзикъл и малките таланти се справиха страхотно! «Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват» АДАПТАЦИЯ И ПОСТАНОВКА: Ралица Ковачева – Бежан и Ева Данаилова ВОКАЛЕН ПЕДАГОГ И МУЗИКАЛНО ОФОРМЛЕНИЕ: Даниела Станкова АСИСТЕНТИ: Марина Драгомирецкая, Самуел Ефтимов, Божана Спасова и Георги Иванов ХОРЕОГРАФ: Ива Лапатова За да се насладите на фото и видео материали, можете да посетите фейсбук страницата на лагера!

В почит на Michael Jackson

Продукция!

Преди 8 години на тази дата света загуби „Краля на попа”. В негова почит ви каним на концерт – продукция на тийнейджърите от Училище за певци „D Stars” – център и филиалът ни към УК Азбуки, които се изправиха пред трудната задача да пресъздадат вечните му поп-хитове. С тях на сцената ще свирят: Калин Жечев – пиано Щерион Пилидов – китара Димитър Сираков – бас китара Богомил Енчев – ударни За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

Песните на Queen!

Концерт  посветен на една от най-успешните музикални групи на всички времена – Queen! Групата придобива изключителна популярност във Великобритания в средата на 1970-те с издаването на албумите Queen II от 1974-та година, Sheer Heart Attack от 1974-та и A Night at the Opera от 1975-та, като с това се дава и началото на международния им успех. На 15-ти Юни в Club Studio 5,  се насладихме на незабравимите хитове на Краля на рока, интерпретирани от нашите “пораснали” вокалисти. Калин Жечев – пиано Щерион Пилидов – китара Димитър Сираков – бас китара Богомил Енчев – ударни За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

 Здравей, лято!

 Продукция!

Имаме удоволствието да ви поканим на Продукция на Училище за певци „D   Stars”, в която участие ще вземат най-младите ни таланти, от студиото и  филиала ни към УК „Азбуки”. С настъпване на най-очакваната ваканция ще ви  заредим с много детски усмивки и лятно настроение. За подкрепа на малките ни вокалисти сме поканили и музикантите: Самуел Ефтимов – пиано Петър Мирчев – китара Боян Тодоров – бас китара Радо Казасов – ударни дата: 3-ти юни / събота / час: 11:30 За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

“Lady In Red”

Първия самостоятелен концерт на нашата Теодора Мирчева – кадифен глас с огромен потенциал, в съчетание с чар и магнетизъм! Страхотно музикално преживяване с подбрани jazz, soul, neo soul, funk & RnB парчета из репертоара на Alicia Keys, Lauryn Hill, Erykah Badu и други велики дами, пречупени през призмата на самата Теди. Вдъхновяваща вечер, посветена на любовта във всичките й измерения. Пиано и аранжименти – Самуел Ефтимов Вокали – Марина Драгомирецкая и Божана Спасова 18 май 2017г./20:00ч./Пиано бар “Синатра”

Classic Concert

Продукция!

По традиция и тази пролет организирахме продукция по пиано и китара, в която участие  взеха нашите ученици от Училище за певци “D Stars” – студио и филиал към УК “Азбуки”. На сцената посрещнахме малките възпитаници от класовете на преподавателите: * Петър Мирчев – китара, * Димитрина Миленова – пиано, * Милена Белберова – пиано, * Благовеста Венкова – пиано, * Станимира Найденова – пиано. 12.05. Петък/ 19:00ч./ НЧ “Николай Хайтов”

100 years – FIRST LADY OF SONG! 

трибют за Ела Фицджералд

На 25-ти април 2017 се навършиха 100 години от рождението на Ела Фицджералд – “The First Lady of Song.” Тя е явление, тя е изключение, тя е учебник за всеки джаз вокалист! „Когато импровизирам, винаги си се представям като тенор-саксофона в оркестъра.“ – споделя самата Ела. В програмата  прозвучаха пиеси, неизпълнявани до сега на българска сцена, от Училище за певци “D STARS”. Нейните изключителни интерпретации бяха пресъздадени от младите джаз-вокалистки:  Марина Драгомирецкая – вокал  Весела Морова – вокал И техните последователи:  Теа Николова – вокал – 11г.  Неда Кралева – вокал – 12г.  Катрин Цолова – вокал – 15г. С тях на сцената се качиха и едни от най-добрите млади джаз музиканти:  Калин Жечев – пиано  Самуел Ефтимов – пиано  Димитър Сираков – контрабас  Иво Вакавлиев – саксофон  Атанас Попов – ударни дата: 25-ти април / вторник /час: 18:30 За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

Ladies of soul

 Продукция! На 23.01.17г. от 19:30ч. в Джаз ресторант “Морино” нашите “големи” момичета плениха публиката с красивите си гласове! Калин Жечев – пиано Щерион Пилидов – китара Димитър Сираков – бас китара Деян Илиев – ударни За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

TEEN COVERS

Продукция!

Лесно ли е да се направи кавър на любима песен? На този въпрос  отговориха талантливите ни тийнейджъри, които подготвиха страхотни кавъри на популярни поп и джаз песни, и с огромна радост  ги представиха на сцената на джаз р-т “Морино”. Калин Жечев – пиано Щерион Пилидов -китара Димитър Сираков – бас китара Деян Илиев -ударни За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

Коледен Jazz Бюфет!

Продукция!

Коледа  е време за топли моменти споделени с най-любимите хора! За начало на празниците подготвихме “Коледен бюфет”, в който звънливите гласчета на малките ни (само на възраст) таланти потопиха публиката в магията на празника! На 18.12. в джаз р-т “Мрино” зазвучаха много коледни, детски и световно известни поп, рок и джаз хитове в изпълнение на нашите деца от Училище за певци “D Stars” – студио център и филиал към УК “Азбуки”. За тяхна подкрепа на сцената акомпанираха музикантите: Калин Жечев – пиано Щерион Пилидов – китара Димитър Сираков – бас китара Деян Илиев – ударни За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!