Денят е събота, 29-ти юни, около пет следобяд. Макар да е лято, вали проливен дъжд, но има нещо по-странно и от това. Купчина булки (по първоначални изчисления стотина), се разхождат в района на НДК в центъра на София. Явно имат среща. Твърде вероятно – неслучайна. Покрай булките се подвизават и спретнати кавалери с костюми и бели бомбета. В един момент, като по таен знак, всички се скриват от дъжда в най-близката метростанция – на ъгъла на Патриарха и Витошка. Сливат се с тълпата хора и всичко застива в миг, когато зазвучава пиано, а не след дълго и глас…

Звучи като началото на холивудски романтичен филм, а защо да не е? Масовата сюпризиада на Годежна агенция “ДА” успя да събере в проливния летен дъжд един клуб млади ентусиасти, дегизирани като булки и младоженци. Всички те изтанцуваха своя булчински флашмоб под звуците на “Marry you” на Bruno Mars, за да кажат дружно “ДА” на вълнуващите предложения за брак.

Лъжичка захар в изненадващия булчински чай, поднесе музикалната изненада, подготвена от Марина Драгомирецкая и Калин Жечев – доказал се тандем, който нито дъжд, ни проливни булки може да изплаши.

This article will soon be translated into English.

Please excuse us for the inconvenience.