Коледен концерт!

Началото на тазгодишният творчески сезон поставихме с  Коледния концерт на малките таланти от  Училище за певци „D Stars“ – център и филиал към Учебен комплекс “Азбуки”.  Дни преди светлия празник, Рождество Христово, приготвихме музикална елха, украсена с много детски  усмивки и с подаръци от познати коледни песни, джаз стандарти и песни от българската и световна сцена. Заедно с нас на сцената на Кино Влайкова се качиха и музикантите:  Калин Жечев – пиано  Васил Василев – китара  Димитър Сираков – контрабас  Атанас Попов – ударни водещ – Ева Данаилова За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

БАЛАДИ през ФЕВРУАРИ!

Продукция!

В първият четвъртък от месеца на любовта, в пиано-бар „Камино“. нашите големи таланти  стоплиха публиката с колаборация от джаз балади и песни от световната сцена! Калин Жечев – пиано Васил Василев – китара За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

 Едно малко момиче и много…JAZZ!

 Самостоятелен концерт на Теа Николова!

 ТЕА НИКОЛОВА е само на 10 години и твърди, че джазът е музиката, която я кара да лети. Занимава се професионално  от 3 години с Вокално майсторство в Училище за певци “D Stars”. Работи с вокалния педагог Даниела Станкова.  Макар и в крехка възраст, в репертоара си вече има над 30 джаз стандарта. Участва активно в официални концерти,  продукции и благотворителни събития. Това е нейния първи самостоятелен концерт. В програмата ще чуете пиеси от  George Gershwin, Duke Ellington, Cole Porter, Harold Arlen и др. На сцената нейни партньори ще бъдат едни от най-добрите млади български джаз музиканти:  Калин Жечев – пиано  Димитър Сираков – контрабас  Георги Марков – ударни  Димитър Бакърджиев – саксофон  Денис Гоев – тромпет Приходите от концерта ще бъдат дарени на фондация „За Нашите Деца“! 26.04.2016г./ Клуб “Студио 5“/ 18:30ч.

Класическа продукция!

Тази година, за първи път имахме удоволствието да организираме продукция по пиано и китара на Училище за певци “D STARS” – център и филиал в Учебен комплекс “АЗБУКИ”.  В концерта, който се проведе в Народно читалище Николай Хайтов, участие взеха ученици от класовете на нашите преподаватели: * Марина Драгомирецкая – пиано и солфеж * Петър Мирчев – китара * Димитрина Миленова – пиано * Милена Белберова – пиано * Станислав Сталев – пиано

Любими песни от детски филми!

Продукция!

Нашите малки таланти от Училище за певци “D Stars” – център и филиал в Учебен  комплекс  “Азбуки”, приготвиха един концерт с незабравими песни от популярните   анимационни филми: “Красавицата и звяра”, “Замръзналото кралство”, “Малката русалка”,   “Принцесата и жабокът”, “Цар лъв”, “Книга за джунглата” и мн.др. На 04.06. от 11ч., в парк “Боби и Кели” (бившето “Патиланци”), пренесоха публиката в света на приказките! За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

Концерт – продукция на тийнейджърите от Училище за певци “D Stars”!

В програмата звуча букет от най-актуалните хитове от световнатa поп сцена. На 18.06.2016г на сцената на Клуб “Студио 5”, нашите тийнейджъри изненадаха публиката и с модерните в момента „MashUps” . На сцената с нас  бяха отново музикантите: Калин Жечев – пиано Щерион Пилидов – китара Димитър Сираков – бас китара Лазар Бенов – ударни За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

  Jazz Rock – Продукция!

Ето че дойде ред и на “големия” (+18) клас от Училище за певци “D Stars”. С   огромно старание, желание, хъс и любов нашите таланти подготвиха една  тематична продукция – с песните на The Beatles. На 27.06.2016г. от 21ч. в Live Club “Braga”, си припомнихме вечните песни и  “оценихме” порасналите ни ученици. За тяхна опора и подкрепа поканихме музикантите: Калин Жечев – пиано Щерион Пилидов – китара Димитър Сираков – бас китара Лазар Бенов – барабани За да се насладите на фото материал от концерта, можете да посетите нашата Фейсбук страница!

Star Camp 2016

Летен лагер за талантливи деца!

За края на учебната година, традиционно се проведе лятната академия за талантливи деца. В творческа среда сред природата, подобрихме и доразвихме заложбите на всяко дете. Чрез групови и индивидуални занимания установихме силните страни и подпомогнахме изграждането на цялостното артистично представяне на сцена. Лагерната обстановка подобри усещането за колективна работа и екипност. Съчетахме работата със забавлението!     На 13.07.2016г. на сцената на City Mark Art Center – Сити Марк Център за  Изкуство представихме резултата от 10-дневната ни работа – “В търсене на  синята птица” – спектакъл!  Насън или наяве ние срещаме мечтите, спомените и радостите на днешния  ден.   Насън децата търсят Синята птица на щастието с благородната идея да помогнат на едно момиче да оздравее.   Феи, стихии и приключения ги срещат по пътя им, но какво се крие в края на това вълшебно пътешествие, ще открием заедно. адаптация: Ева Данаилова и Ралица Ковачева-Бежан постановка: Ева Данаилова и Ралица Ковачева-Бежан вокален педагог: Даниела Станкова асистенти: Марина Драгомирецкая, Весела Морова и Божана Спасова пластика: Петя Попова За да се насладите на фото материал от лагера и заключителния концерт, можете да посетите фейсбук страницата на лагера!