Преподаватели

Екипът е съставен от висококвалифицирани преподаватели, академични музиканти, асистенти и помощници, които са и действащи артист-вокалисти, познати на българската популярна сцена. Всяка седмица преподавателският екип на „D-Stars”  усъвършенства професионалните си и преподавателски умения чрез теоретични и практически занятия, подготвяни и водени от основателя на училището Даниела Станкова.

музикален директор

Даниела Станкова

Email

dstarsschool@gmail.com

Даниела Станкова музикален директор и преподавател по вокално майсторство

Даниела Станкова музикален директор и преподавател по вокално майсторство

Академичен музикант, опитен културен експерт и преподавател. През 2004г. Даниела основава училище за певци „D Stars“, в което се изучават поп и джаз пеене, солфеж и пиано.Носител на множество престижни награди, тя предпочита постиженията на учениците й да говорят сами за себе си. Системата й на преподаване е уникална по рода си в България, съчетавайки както добре познати световни практики, така и личен стил на преподаване, комбиниран с индивидуален подход към всеки изпълнител.

Марина Драгомирецкая вокален педагог

Марина Драгомирецкая вокален педагог

Дипломат по образование, но смел джаз изпълнител по призвание. Марина запазва музиката, като основна част от живота си, независимо от всичко останало, с което се захваща. Дългогодишен възпитаник в Училище за певци „D Stars“. Тя е изпитала методиките върху себе си по време на собственото си обучение и вокално развитие. Индивидуален изпълнител, част от множество музикални формации, има главна роля в мюзикъла „Чикаго“, и още много музикални проекти

Петър Петров вокален педагог

Петър Петров вокален педагог

Rock n’ Roll поддръжник с поп и джаз образование. През 2017г. Петър завършва бакалавърската си степен в НМА „Проф. Панчо Владигеров“. Вокалист на алтърнатив бандата Leever, водещ на предаването ФАРС по радио „Реакция“ и организатор на традиционен рок фестивал в родния си Лом, Петров с интерес разглежда различните детайли в процесите около създаването и представянето на музика.

Самуел Ефтимов корепетитор и преподавател пиано

Самуел Ефтимов корепетитор и преподавател пиано

Завършва в НУМСИ “Проф. П. Владигеров“ - специалност пиано. Надгражда развитието си с майсторски класове при Проф. Паоло Поличе , проф. М. Капациская , акад. Проф. Д-р А. Куртев. С множество престижни награди от Национални конкурси за класически пианисти. Завършва НMA “Проф. П. Владигеров “ със специалност джаз пиано в класа на А. Дончев. Основател на госпъл формация „Rise Up". Участник в мюзикъли, джаз фестивали, поставени на едни от най-големите сцени в страната.

Десислава Бозукова асистент преподавател

Десислава Бозукова асистент преподавател

Защо ни предпочитат?

Благодарение на уникалната методика, прилагана в Училище за певци „D Stars”, възпитаниците развиват хармоничен музикален слух, усвояват тънкостите на вокалната постановка и похватите, характерни за различните музикални жанрове. Насърчават се изграждането на собствен стил, креативно мислене и импровизационни умения. Най-ценна, за високо квалифицираните преподаватели и академични музиканти, работещи в „D Stars”, остава вътрешната индивидуалност на възпитаниците, която е на особена почит, бивайки съхранена, подчертана и развита в рамките на обучението. Неделими елементи са също така създаването на собствен репертоар на всеки изпълнител, усвояването на хармоничен инструмент, сценичност и движенческа култура.

работно време

Пон. - Пет. : 10:00 - 20:00

Съб. - Нед. : 12:00 - 18:00

адрес

бул. „Витоша“ 25, 1000 Център, София

Email

dstarsschool@gmail.com

телефон